Banu Zorlu... YENİ TEKLİSİNİ TANITTI; 'KİMSE KİMSEYE YALVARMASIN!'

Banu Zorlu... YENİ TEKLİSİNİ TANITTI; 'KİMSE KİMSEYE YALVARMASIN!'

Kuruçeşme'de teknede gerçekleşen lansmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zorlu, şarkısı hakkında "Şarkımız çok güzel oldu. Burak Yeter ile beraber çalıştık.

Şarkımız yeni nesil aranjeyle yapıldı. Çok yeni, çok sevileceğine inanıyorum. Bugün boğazda olmak da çok güzel. Umarım her şey istediğimiz gibi olur." dedi.

"Harika Bir Klibe İmza Attık"

Klipte Banu Zorlu'ya eşlik eden haber spikeri Mustafa Başgülşen, "Gayet güzel bir klip çektik. Türkiye'nin en başarılı ve güzel seslerinden biriyle çalışmak benim için çok keyifliydi.

 

Harika bir ortamda, güzel bir set ortamında iyi bir klip çektik." ifadelerini kullandı.

"Kimse Kimseye Yalvarmasın"

Bir muhabirin "Bu şarkıdan sonra kimler kapınıza yalvarmaya gelecek?" sorusu üzerine Zorlu, "Kimse kimseye yalvarmasın. Günün sonunda bu bir aşk şarkısı, egolu bir şarkı." derken, basın mensuplarının "Kapınızda hiç yalvaran birileri oldu mu?" sorusuna ise "Oluyor ama tabii ki eskiye dönmüyorum. Yaşanmış şeyleri tekrar yaşamak istemem. Ne kadar yalvarsa da dönmem." yanıtını verdi.

"Aşkın Uyruğu Yoktur"

Geçtiğimiz pandemi döneminde İtalyan sevgilisiyle mesafeden dolayı ayrılmak zorunda kalan Banu Zorlu'ya bu durum hatırlatılınca, muhabirlerin "Yabancı damada karşı mısınız?

En son İtalyan sevgilinizden ayrılmıştınız." sorusu üzerine şarkıcı, "Aşka açığım. Evet, İtalyan sevgilimden korona yüzünden ayrıldık. Görüşemedik, uçaklar iptal oldu. Aşkın uyruğu yoktur. Ben dünya kadınıyım. Kimi seversem, kimi beğenirsem onunla alakalı bir kıstasım yok." dedi.

 

"Ortada Şarkıcı Kalmaz!"

Bir konuya dikkat çeken Banu Zorlu, "playback" yapan meslektaşlarını eleştirdi. Zorlu, "Playback konserlere çok karşıyım. İnsanları kandırıp, enayi yerine koyuyorlar. Üç tane dansçıyla, bir tane mayo ile sahneye çıkmak şarkıcılık değil.

Playback kalksa, ortada şarkıcı kalmaz. Önemli olan canlı söylemektir. Çoğu sanatçı Kıbrıs'ta hazır müşteriye çıkıyor. Kolaysa burada konsere çık. Sekiz tane bileti zor satıyorlar. Hazır müşteriye çıkmak kolay. Havaları bin beş yüz ama ortada bir şey yok." diye konuştu.

https://youtu.be/Y_OePTPYM_o


 

Paylaş